marți, 10 iunie 2008

cum se simt baietii pe plaja...

Pai...in general baietilor nu prea le place soarele, deci plaja...noua ne place in apa, la terasa si sa ne ungem prietenele cu crema (dar nu prea mult ca se incalzeste berea). Eu ma simt cam stingher pe plaja, ma simt cam in lumea femeilor, ma simt cam ca aseara cand am fost la "sex and the city" la cinema in timpul meciului Romaniei cu Franta.
Chiar asa! A fost o experienta interesanta. Eram intr-o sala cam goala, cu 95% femei, cu putin popcorn (ca le ingrasa), cu apa minerala sau plata (ca e sanatoasa), cu chicoteli si comentarii rautacioase (ca asa sunt ele), cu oftaturi din suflet in momentele cheie ale filmului si fara "f***-o ba!" (fetele gandindu-se mai mult la casatorie decat la f**ai). :) Eu eram cu siguranta in plus acolo. Parca intrasem din greseala in dormitorul lor in timpul petrecerii in pijamale. Poate ar fi trebuit sa fiu magulit de "cantintatea" de fete din jurul meu, dar NU! Eram coplesit. Ma simteam ca in vise: in chiloti la serviciu.


9 comentarii:

delia spunea...

hmm, ciudat comentariu pt cineva care a insistat sa mergem impreuna la film. faza buna acum este ca mi-am dat seama ca partea ta feminina este de doar 25%. ai uitat sa zici de faza cu raul, care a refuzat o invitatie la meci ca sa vada filmul:)))). SETC RULES!

delia spunea...

cat despre plaja, io ma bucur ca ma pot duce singura de acum in Vama cu fetele:))))))

Dedi spunea...

boon. deci eu fac rezervare in costinesti. :)

Anonim spunea...

:)

delia spunea...

La Vama inainte, la Costinesti inapoi!!!
@raul: ff tareeeee, esti pe lista microbistilor eleganti, discreti si cu bun gust in materie de fashion:)))

Unknown spunea...

Idem ultimmul post al meu. Vezi mai jos!

Anonim spunea...

Inchipuie-ti ca Ioana vroia sa ma duc cu ea la Joaquin Cortes!

Delia spunea...

vaii, cat sunteti voi oropsiti de soarta!!! mi-e si mila:). repet, dedi a insistat, iar io nu am putut sa nu las partea lui feminina sa zboareee

Anonim spunea...

haha inca un roaker s-a tuns..noroc cu dreaq si cristi(aka cipri)