miercuri, 2 aprilie 2008

munca la canal

Ce inteleg eu din poza asta:

- canalagiul nu s-a descurcat si a intrat Dom' Inginer dupa el sa ii arate (lasandu-si, desigur, pixul de inginer invelit in agenda langa gura plina de damf)
SAU
- canalagiul este poet si din cand in cand mai iese si mai scrie cate o idee bine ticluita pt a nu o uita
SAU
- un domn titrat, cu agenda si obiect din sarma metalica a cazut in canal
SAU
- nu e un canal e o fantana, iar in fantana e fat-frumos

5 comentarii:

Anonim spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonim spunea...

Eu zic că aici nu e urmă de îndoială, Făt-Frumos was in!

Dreachiu'mpielitzat spunea...

parerea mea.. daca nu as fi fost de fata cand era realitate poza aia as fi zis ca tu ai aranjat totul...
insa cum eram si sunt cu aceleasi intrebari in cap incep sa realizez complezitatea situatiei canalizistice d ela noi. Crudul adevar... nu suntem singuri in univers si s-ar putea ca o putere supranaturala sa il fi inghitit pe acel temerar cercetas al lumii de dincolo.... poate ca ar trebui sa ridicam un monument al oamenilor pierduti in adancurile canalelor...

Parerea mea cum spuneam...

Dedi spunea...

mai nasol e ca la noi se pierd si masini in canale, sau cel putin piese mari de masina.
a fost odata in regie un canal care a stat fara capac, cu pomisor in el, cam vreo saptamana. eu am trecut 5 min pe langa el si a facut 2 victime.
am pus un pomisor smuls de pe marginea soselei, dar soferii tot nu credeau ca e canal acolo....a trecut vremea si dupa o sapt am vazut la canalul la realitatea....tot cu pomisor. :)

Anonim spunea...

pomisoru pus de tine a devenit vedeta deci... io as zice ca ala a fost de fapt primu tau videoclip regizat inconstient de spiritul tau civic... :D

haidi spor la forma(ta)re... pam-pam
Semnat tot de dreacu'mpielitzat adeaca