miercuri, 19 martie 2008

oamenii pietelor

Cine a mai ramas prin piete?
Dupa marea explozie de supermarket-uri si mega mall-uri pietele au ramas totusi populate. Lucru destul de imbucurator avand in vedere ca multi oameni de oras au ales sa nu mai aleaga si sa cumpere indobitociti din supermarket-uri ceea ce li se da la super oferta. Bun! Dar totusi cine mai e prin piete? Pai din cate am vazut sunt tot oamenii care erau si acum 20 de ani, doar ca mai batrani, cu sacose mai goale si mai lipsiti de speranta. Pe manerele sacoselor de rafie sunt mani tot mai batrane care cara tot mult salata si urzici ca nu au bani de carne. Sunt batrani care se bucura singuri pe banca de soare pt ca nu mai au cozi la care sa stea si sa socializeze. Mall-ul le-a darmat universul.



3 comentarii:

Laura spunea...

Imi place mult blogul tau. Poate vrei sa face schimb de link-uri. :)

Dedi spunea...

merci mult! :)
cat despre link-uri. ma bucura propunerea ta, dar in lista mea de link-uri sunt spatii web ale unor oameni foarte aproapiati, sau ale unora care si-au pus amprenta asupra mea. prefer sa ramana asa intima si sa imi defineasca strict aria de interese.
iti multumesc inca odata foarte mult!

Laura spunea...

Nu e nici o problema. Ma bucur mult ca ai o asemenea lista si ca ai gasit in viata persoane care merita sa fie amintite :)